O NAS

PP Studio je profesionalni studio za pilates in kinezioterapijo v srcu Vipavske doline.

Petra Giovannini trenerka pilates

Petra Giovannini

Prvič sem se s pilatesom srečala leta 2015 na fakulteti za šport v Ljubljani. Že takrat sem ugotovila, da bo pilates postal pomemben del mojega življenja. Z opravljenim izpitom na fakulteti sem prejela naziv vaditeljica pilatesa in pričela s svojimi prvimi urami v vlogi učitelja pilatesa.

Z željo po dodatnem znanju sem leta 2017 uspešno opravila svoj prvi izpit mednarodne šole Peak Pilatesa v Veroni (Affi). Istega leta sem tudi diplomirala na fakulteti za šport, smer kineziologija, z diplomskim delom Pilates za nosečnice. 

V času študija, poleg rednega obiskovanja vadb pilatesa, sem ves čas tudi poučevala pilates po različnih fitnes centrih in pilates studijih po Ljubljani in Novi Gorici. Prav tako se redno izobražujem na različnih mednarodnih srečanjih in pilates delavnicah.

Leta 2020 sem odprla svoj prvi pilates studio, kjer poučujem celoten sistem pilatesa, ki vključuje tudi vadbo na aparatih.

Leta 2021 sem zaključila magistrski program kineziologije. Moje magistrsko delo z naslovom Zgodovina in razvoj pilatesa je postalo obvezno učno gradivo na fakulteti za šport v Ljubljani, pri predmetu Pilates. Istega leta sem opravila tretjo oziroma zadnjo stopnjo Peak Pilates izobraževanja in pridobila naziv Peak Pilates Comprehensive Teacher.

»Physical fitness is the first requisite of happiness.«

Joseph Pilates

PP Studio telovadnica

PP Studio

PP Studio se nahaja v vasi Dornberk, 15min stran od Nove Gorice in Ajdovščine. V njem deluje strokovno izobražen kader na področju kineziologije in pilatesa.

Pilates vadbo izvajamo po Peak Pilates sistemu vadbe, z uporabo različnih pilates aparatov. Poleg uporabe različnih pripomočkov, v studiu ponujamo vadbo na aparatih, kot so:

  • magic circle, foot corrector,
  • small barrel, spine corrector in ladder barrel,
  • reformer,
  • cadillac,
  • arm chair, wunda chair in high chair;

Pišite nam za individualno vadbo.

Če želite individualno vadbo, vadbo v paru ali v manjši, zaključeni skupini, nam vaše želje prosim sporočite preko sporočila ali klica. Z veseljem bomo poiskali rešitev, ki vam najbolj odgovarja pri doseganju vaših ciljev.

Scroll to Top

Sporočite nam vaše želje:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
GDPR